Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 14 of 14

Thread: Gforce4 Ti4200 - Problem issue help




  1. #11
    Join Date
    Aug 2002
    Posts
    63

    Default

    that is most definately the best and easiest way to figure this problem out. You need another computer to swap parts with. If you think it is the video card, borrow a friend's 4200 or whatever card they have. If you still get low performance(where the performance on the other system is significantly higher) then it is probably just a sour video card.

    Sometimes a card can just come off the assembly line bad. Maybe it slipped through quality control. Who knows.

    The best thing you can do though is borrow a different card. You might even go down to your local electronics store that has a good return policy and "borrow" one of their cards for a few days

    Good luck.
    <table width="225" height="100" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0"><tr><td width="100"><p align="center"><font color="#003300" size="-3" face="Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif">AMD
    Athlon XP2500+ FSB333<br>
    Soltek SL-75FRN -L<br>
    2X256 Corsair XMS PC3200<br>
    80GB Deskstar 7200RPM</font>
    </p></td><td width="125"><p align="center"><font color="#003300" size="-3" face="Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif">Sound
    Blaster Live!<br>
    Volcano 7+<br>
    GeForce 4 Ti4200 64MB<br>
    19" TRINITRON CRT FLAT<br><br> ANTEC true430 PSU</font>
    </p></td></tr></table>

  2. #12
    Join Date
    Oct 2002
    Posts
    17

    Default

    There is a program to remove old detonators and drivers you got alot on yor comp right now. Someone on here can give you the name of it use it to remove all drivers for you Ti4200. Then load up the new and current drivers mine is on 40.72 and works great. I had to kill all the old drivers and then reinstall my card to work correctly. You may also check to see if your card has issues with your mobo. Do a full comp update, bios and all drivers and all should work fine together. Let us know how it goes :cheers: .
    Operating System Microsoft Windows XP
    DirectX Version 9.0
    MSI MS-6330 K7T Turbo2
    CPU AMD XP 1800 OC'ed to 2000+
    Memory 768 MB SDRAM Kinston
    MSI GeForce4 Ti 4200 40.72
    MAXTOR plus 9 80gb HD
    Creative LIVE! value soundcard
    48x16x48 MSI Dragon plus
    24x10x40 CD-R
    16x10x40 DVD
    350 watt DPTech PS

    7239 3D MARKS (old HD)
    7536 3D MARKS (new HD)My 3D marks scores

    More to come.......

  3. #13
    Join Date
    Nov 2002
    Posts
    53

    Default

    Quote Originally Posted by alex777
    By the way, you don't need any overclock or tweaking to see the diference between the old and new cards.
    IT's HUGE!!!
    3dMark2001 jumped from 640 to 5700 points in my Duron 800.
    Put the safest settings in your BIOS and clocks, later you tweak it.
    true! mine went from 2450 with my old GF2 MX400 64mb to 9750 with my new GF4 Ti4200 128mb
    XP2100+ "B" @ 2.2GHz (11.0 x 200, 1.7v) & Coolmaster Aero 7+
    ASUS A7N8X dlx with AMD h/s + fan mounted on n/b and passive on s/b
    X-Micro Ti4200 218mb
    512mb Geil PC3200 (400 MHz) single channel
    Dell 21"
    Enermex 710b case with 4 TMD case fans
    and the usual running gear......

  4. #14
    Join Date
    Nov 2002
    Posts
    53

    Default

    Quote Originally Posted by 1mystik
    There is a program to remove old detonators and drivers you got alot on yor comp right now. Someone on here can give you the name of it use it to remove all drivers for you Ti4200. Then load up the new and current drivers mine is on 40.72 and works great. I had to kill all the old drivers and then reinstall my card to work correctly. You may also check to see if your card has issues with your mobo. Do a full comp update, bios and all drivers and all should work fine together. Let us know how it goes :cheers: .
    I think you mean the Detonator Destroyer!!!
    XP2100+ "B" @ 2.2GHz (11.0 x 200, 1.7v) & Coolmaster Aero 7+
    ASUS A7N8X dlx with AMD h/s + fan mounted on n/b and passive on s/b
    X-Micro Ti4200 218mb
    512mb Geil PC3200 (400 MHz) single channel
    Dell 21"
    Enermex 710b case with 4 TMD case fans
    and the usual running gear......

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •