Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 10 of 10

Thread: maybe a stupid question




  1. #1
    Join Date
    Nov 2002
    Location
    Missouri
    Posts
    78

    Default

    I'm going to put a ti4200 or maybe a 4400 in to replace a MX420 (I know a bad purchase). Do I still have to remove the nvidia drivers or is that what the universal drivers are for. I'm just curious because I'm going to format and go back to dual boot and if I have to uninstall drivers I'll just wait to do everything at once.

  2. #2
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Isle of man
    Posts
    1,332

    Default

    If youve got the new drivers they'll work for all nvidia cards:devil:
    What the fcuk happened to my sig?

  3. #3
    Join Date
    Nov 2002
    Location
    Missouri
    Posts
    78

    Default

    That's kinda what I thought. Thanks for answering.

  4. #4
    Join Date
    Dec 2002
    Posts
    4,246

    Default

    you need to unistall the previous drivers before you install the new card...but the driver installer is the same, so you can use the same drivers after you put your new card in
    I've gone too far and need to move on!

  5. #5
    Join Date
    Nov 2002
    Location
    Missouri
    Posts
    78

    Default

    Okay. I guess I will wait until the card gets here and format and redo everything with the dual boot.

  6. #6
    Join Date
    Nov 2002
    Location
    Missouri
    Posts
    78

    Default

    Well I setup the dual boot again, but the funny thing is after I did this my 3d mark 2001SE scores went way up. Originally I was getting about 1900 and I could do no better no matter what. With my new install I got about 6900 (ME) and about 5800 (XP pro). I thought this was strange the drivers are the same my original 1900 score came from a system that had a fresh install of XP pro with sp1 as well just with out ME. I think with this setup I will wait a few more months and see if the TI 4600 drop when the new lines come out instead of getting a 4200.

    EPOX 8k5a2
    XP1700+ unlocked and ocd to 2000+
    512 DDR 3200 Kingston
    GF4 MX420
    Memorex 52x24x52
    Creative 52x
    80 gig WD

  7. #7
    Join Date
    Dec 2002
    Posts
    4,246

    Default

    you should be getting better scores than that....i get over 10k with my rig (link below) and some of my parts are not as good as yours


    but maybe the MX420 is just that bad.
    I've gone too far and need to move on!

  8. #8
    Join Date
    Nov 2002
    Location
    Missouri
    Posts
    78

    Default

    You get over 10k with a 420? I'm guessing no. Yes the 420 was a bad buy compared to now, but in my defense I have had it for about 1.5 to 2 years if I remember correctly and at that time the variety was not as much as it is now. All I was saying is that for a 420 getting a 6900 score was pretty good, I thought so. I am planning to buy a new card and was about to order a Leadtek TI 4200, but from what I have been reading with the new cards coming out there may be some big price drops. So if I wait a little while I maybe about to pick up a 4600 for a good price.

  9. #9
    Join Date
    Dec 2002
    Posts
    4,246

    Default

    i get over 10k with a VisionTek Ti4200, big difference from the MX420 =)

    good luck in your venture
    I've gone too far and need to move on!

  10. #10
    Join Date
    Nov 2002
    Location
    Missouri
    Posts
    78

    Default

    Thanks.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •