Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11

Thread: GF3 drivers




  1. #1
    Join Date
    Feb 2002
    Posts
    12

    Default

    I can't seem to get the latest drivers to install.... Windows xp pro just seems to auto load its gay ones... help

  2. #2
    Join Date
    Nov 2001
    Posts
    1,101

    Default

    Just download the new 27.20 driver from www.guru3d.com
    My System:
    AMD XP1700+@XP2000
    ECS K7S5a Motherboard
    512 MB PC2700 DDR Ram
    Geforce 2 Pro 64 MB

  3. #3
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    Texas, USA
    Posts
    4,825

    Default

    When you download the newest drivers, unzip them into a folder on the drive somewhere. From there, you can force WinXP to look there and use those drivers. You'll find this when on the front screen when you click the Update Driver button. Choose the bottom radio button and then when asked to choose the driver, click the Have Disk button. Desginate the location of the unzipped drivers, and then choose the Install Anyway option when it tells you that the drivers aren't signed off by Microshaft.

    There ya go... you now have the latest drivers installed on your system. :)
    Old age and treachery will overcome youth and skill
    My Toys

  4. #4
    Join Date
    Feb 2002
    Posts
    12

    Default

    I believe i have tried that... Now when i went into counter-strike it said i don't have opengl support... i dunno whats goin on :(

  5. #5
    Join Date
    Feb 2002
    Posts
    12

    Default

    I have almost the same exact system but i have a 1.5 amd xp and a msi starforce gf3 :o :cool:

  6. #6

    Default

    does it work when you are using the default drivers with xp?
    sKuLLsHoT
    www.morb.ath.cx

  7. #7
    Join Date
    Mar 2004
    Posts
    2,910

    Default

    Quote Originally Posted by skullshot
    does it work when you are using the default drivers with xp?
    No nothing seems to work.. (game wise) otherwise this computer runs great

  8. #8
    Join Date
    Feb 2002
    Posts
    12

    Default

    hmm that was wierd...

  9. #9
    Join Date
    Feb 2002
    Posts
    12

    Default

    Its says an error occured during the installation of this device.. The data was invalid...
    Does that mean it work?

  10. #10
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    New England Highlands, Australia
    Posts
    21,907

    Default

    Are the drivers "WHQL" ones? :?:
    As that will make a difference. :smokin:

Page 1 of 2 12 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •