Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 4 of 4

Thread: Problems: Sorted




  1. #1

    Default

    Heres to a stable system setup folks :cheers: to Darthtanion, Morgan Lander, and Wiggo.

    I am positive that the problem lies in the PSU. I tried numerous tests with 2700 mem for 4 days. Today I detached the standard 300w which I think just couldn't cut the mustard. My EG465P-VE(FCA) replaces it. Meet AMD K7 full requirements. It seems that the old PSU couldn't meet new regulations and keep a stable voltage through the +3.3v and +5v rails with my hardware intensive setup. My processor is happily ticking over at 1735mhz. No system hangs whatsoever.
    I am nothing else but a happy bunny

    Now there is one problem to solve.
    :"Battlefield 1942"

    EG465P-VE(FCA) in T3007 Task International Case
    Abit KG7 Raid (AMD761/VIA 686B)
    Infineon cas 2.5 2700 ddr non ecc
    (166mhz running at 133mhz)
    Asus V8460 Ultra 128ddr
    Relysis Tl - 570 TFT rgb input
    Audigy 2 Dolby 6.1
    Liteon 16x DvD Rom
    Liteon 48x12x48 Cd-Rw
    AMD 2100+ Quantispeed Athlon XP
    (Running at 1735mhz)
    Thermaltake Volcano 7+ HSF type: 70:70:25mm
    Western Digital 120Gb Caviar 8mb cache :7200rpm
    2x 80mm Ys Tech Case fans
    1x 80mm Ys Tech Exhaust fan
    Speed - 3000RPM
    Output - 45.2CFM
    Decibels - 34.2dBA
    Dimensions - 80x80x25
    Lian LI PC60
    (2 intake 80mm ADDA/3
    exhaust 80mm ADDA)
    EG465P-VE Enermax Dual fan PSU 465watt
    Asus A7N8X Dx ver2.0 C1007 latest bios
    AthlonXp 3200+ Barton
    Xms Corsair 3700PT TwinX paired 2x512@200mhz
    200mhz X 11.0 = 2.205GIG
    creative audigy 2
    Asus V8460 U Ti 4600 Dx
    CPU full load 28C
    Case full load 24C
    Western D HDD 120gb
    XP Professional current best- crap
    11682 marks=xp best performance settings @ 2500+ 166mhz x 11.0X = 1.83GIG

  2. #2
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Isle of man
    Posts
    1,332

    Default

    Wots ure problem with battlefield. Is there a problem or do u just suck:laugh:
    What the fcuk happened to my sig?

  3. #3
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    New England Highlands, Australia
    Posts
    21,907

    Default

    Well it's good to hear that things are better but ya may want to go to the gaming forum and ask about that game prob though. ;)
    <center>:cheers:</center>

  4. #4

    Default

    Quote Originally Posted by rugbydude
    Wots ure problem with battlefield. Is there a problem or do u just suck:laugh:
    ha ha ha!!!

    well 10 times out outta ten. on a daily basis no. And the game rocks really. but it's no help when it chooses to play slowly.
    - thanks wiggo i'll try out the game forum
    Lian LI PC60
    (2 intake 80mm ADDA/3
    exhaust 80mm ADDA)
    EG465P-VE Enermax Dual fan PSU 465watt
    Asus A7N8X Dx ver2.0 C1007 latest bios
    AthlonXp 3200+ Barton
    Xms Corsair 3700PT TwinX paired 2x512@200mhz
    200mhz X 11.0 = 2.205GIG
    creative audigy 2
    Asus V8460 U Ti 4600 Dx
    CPU full load 28C
    Case full load 24C
    Western D HDD 120gb
    XP Professional current best- crap
    11682 marks=xp best performance settings @ 2500+ 166mhz x 11.0X = 1.83GIG

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •