Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 4 of 4

Thread: Geforce4 Ti 4200 Fastwrites Problem




  1. #1
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    1

    Default

    Hi, I have been trying to enable fastwrites in my 42.68 drivers, but everytime I try to enable them my comp. freezes. I know my video card supports them, and there enabled in my bios and I cant think of anything thats wrong... any ideas?? Thnx.

    1.4Ghz Athlon Tbird
    Asus A7A266 mobo
    Prolink Geforce4 Ti4200 128MB
    256Mb PC2100 DDR ram

  2. #2
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    6

    Default

    i have the same problem. But when i disable and enable the agp
    fastwrite..... the computer freeze or bsods
    i have a leadtex gf4 ti 4200

  3. #3
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    New England Highlands, Australia
    Posts
    21,907

    Default

    Fastwrites don't suit many systems and will result in just this (none of my PC's has this function enabled). ;)

    240T that's the classic NV Loop Screen, update all ya drivers especially the VIA ones.

  4. #4
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    6

    Default

    thanx

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •