Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 7 of 7

Thread: Radeon 8500LE problems




  1. #1
    Join Date
    May 2002
    Posts
    93

    Default

    I just got a Joytech Radeon 8500LE 64Mb, but my rig keeps hanging, and in ANY app or game that requires OpenGL or Direct3D either my sistem hangs or I get terrorific screens like these... I have updated my MoBo´s BIOS, reinstalled Win98SE 3 times, tried the original drivers for the vidcard, also Catalyst drivers ver. 2.1 and 3.2 (at least the latter lets me get into windows and play ONLY Sim Golf.... it even hangs in the Dxdiag Direct3D test!!! i´m very desperate... what can this be?
    [Taaroa Waimea]
    MSI K3T Ultra (VIA KT333)
    AMD AthlonXP 1500+
    Micron PC2100 256Mb DDR RAM CL2
    GF3Ti200@stock
    Detonator 30.82
    Western Digital ATA66 9.3Gb
    ALC650 sound
    LG CD-RW 16x10x40x
    "La educación no es más que el entendimiento progresivo de la ignorancia"

  2. #2
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    2

    Default

    I am not sure,you can use your Radeon8500 on another PC,if it happens again,maybe your vga card is a bad one.I heard ATI sells old Radeon8500le(now they are called R9100),and some of them has problem.

  3. #3
    Join Date
    May 2002
    Posts
    93

    Default

    Well... it worked fine in other PC!!!
    WTF!!!!!
    WTF can I do????? damn, I´m VERY frustrated!!!!!
    [Taaroa Waimea]
    MSI K3T Ultra (VIA KT333)
    AMD AthlonXP 1500+
    Micron PC2100 256Mb DDR RAM CL2
    GF3Ti200@stock
    Detonator 30.82
    Western Digital ATA66 9.3Gb
    ALC650 sound
    LG CD-RW 16x10x40x
    "La educación no es más que el entendimiento progresivo de la ignorancia"

  4. #4
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    18

    Default

    Something must be wrong with ur mobo, either it's not compatible (not right AGP mode), not supplying enough voltage, or it's defective altogether. Try goin to ur mobo manufacturer and see if they can help. It's more than mobo drivers if ur board does turn out to be the problem.
    ----~=|The Lord|=~----
    AMD Athlon XP+ 1800 (1.53 GHz)
    ASUS A7N266-VM
    512 MB PC2100 DDR SDRAM
    MSI GeForce 4 Ti4200 (64 MB DDR)
    Onboard Dolby 5.1 Sound
    Lite-On 8x DVD/52x CD-ROM
    Sony 8x4x32x CD-RW (yuck)

  5. #5
    Join Date
    May 2002
    Posts
    93

    Default

    thanx, i´ll try that.


    :cheers: :cheers: :cheers:
    [Taaroa Waimea]
    MSI K3T Ultra (VIA KT333)
    AMD AthlonXP 1500+
    Micron PC2100 256Mb DDR RAM CL2
    GF3Ti200@stock
    Detonator 30.82
    Western Digital ATA66 9.3Gb
    ALC650 sound
    LG CD-RW 16x10x40x
    "La educación no es más que el entendimiento progresivo de la ignorancia"

  6. #6
    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    85

    Default

    im not too sure about this... but it could be a defective cpu?..

    i had a 1700+ T-bred A and would freeze on most openGL games like quake and Unreal, serious sam, even PowerDVD..

    now i bought a 1700+Tbred B, everythings all good.. i thought it was my radeon 8500 too but it wasn't.. worth a try.

  7. #7
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    68

    Default

    IRQ conflict? just throwing stuff out but might eb something to check into.
    Athlon Xp 1700+ T-bred B
    Abit NF7-S rev. 2.0
    512 mushkin DDR 400
    radeon 9500np

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •