Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 21 to 30 of 41

Thread: 3d mark 2001se ARE THESE GOOD MARKS?




  1. #21
    Join Date
    Feb 2003
    Posts
    346

    Default

    hmm the 43's worked fine for me, but before that i used the 42.68's and those worked real well too :)

  2. #22
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    18

    Default

    The 43's gave me problems too, so I'm just sticking with 41.09. However, I reinstallled my mobo drivers and it instantly gave me better scores. Before I reinstalled, the highest I got was 2996, and it more than doubled my score (8134.) Try reinstalling ur mobo drivers if you haven't already, it could be a problem with ur AGP slot.
    ----~=|The Lord|=~----
    AMD Athlon XP+ 1800 (1.53 GHz)
    ASUS A7N266-VM
    512 MB PC2100 DDR SDRAM
    MSI GeForce 4 Ti4200 (64 MB DDR)
    Onboard Dolby 5.1 Sound
    Lite-On 8x DVD/52x CD-ROM
    Sony 8x4x32x CD-RW (yuck)

  3. #23

    Default

    Ok. I am using the non dual channel dimm. dimm 1 which is where my 2700 memory dimm is situated. A black dimm slot. RDR, do you think i will get better performance if i switch it from dimm one to 2. Or do i have to have Non dual channel mem dimm in dimm 1 in the first place. I also have some 2100+ crucial 512m ddr dimm, but is it compatible running with the faster memory. I don't think it is is it. And the Nforce2 drivers on the nvidia site - are they newer than my revision 44.03. It says though that it doesn't install the soundstorm audio driver. so do i have to do that from my disc i got with mobo. I know i am asking loads of questions and being a pain an all, but i wanna make sure i get things absolutely right. there are some other problems with graphic card or the software. I know you lot have loads of experience and can probably help me with these problems. When i install the 28.32 original drivers on this new A7N8X mobo. the asus live update in taskbar icon tells me this " No Card" and the Tweak Utility also will not run. saying something like cannot find valid Video card ID something very similar to that. Smartdoctor and the new release i downloaded. the new one i downloaded says "Command line error setup will not continue" after i run the setup file and reboot, the one i got with the graphic card driver disc gives me a _delis error. and when i do find a decent link to a graphic driver which actually works, do i install the AGP driver and will it conflict with the Nforce2 AGP driver???? i know there are a lot of questions, but i can't solve the problems. I even formated my Hard disk a while back. What could be happening RDR?
    Lian LI PC60
    (2 intake 80mm ADDA/3
    exhaust 80mm ADDA)
    EG465P-VE Enermax Dual fan PSU 465watt
    Asus A7N8X Dx ver2.0 C1007 latest bios
    AthlonXp 3200+ Barton
    Xms Corsair 3700PT TwinX paired 2x512@200mhz
    200mhz X 11.0 = 2.205GIG
    creative audigy 2
    Asus V8460 U Ti 4600 Dx
    CPU full load 28C
    Case full load 24C
    Western D HDD 120gb
    XP Professional current best- crap
    11682 marks=xp best performance settings @ 2500+ 166mhz x 11.0X = 1.83GIG

  4. #24
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    Ontario, Canada
    Posts
    1,016

    Default

    AGP drivers and video card drivers are not the same thing - do not uninstall your agp driver if you are updating your video card driver....only uninstall the previous videocard driver

    I've never used the Asus live update - so I'm really not familiar with it

    All the Crucial PC2100 I've ever had was really good stuff & capable of running at 166MHz with fairly agressive settings...I would put that dimm in too, so you can take advantage of the dual channel support - try it at 166MHz & see if it goes

  5. #25

    Default

    I hope you are registered with futuremark, then you can take a look at these new scores, at least i think you should be able to. I just didn't think you could mix 2100+ mem with 2700+ mem crucial & infineon. But i will try this and providing my board does not get knackered.

    http://service.futuremark.com/servle...manager:laugh:

    3D MARK SCORE: 11556
    Lian LI PC60
    (2 intake 80mm ADDA/3
    exhaust 80mm ADDA)
    EG465P-VE Enermax Dual fan PSU 465watt
    Asus A7N8X Dx ver2.0 C1007 latest bios
    AthlonXp 3200+ Barton
    Xms Corsair 3700PT TwinX paired 2x512@200mhz
    200mhz X 11.0 = 2.205GIG
    creative audigy 2
    Asus V8460 U Ti 4600 Dx
    CPU full load 28C
    Case full load 24C
    Western D HDD 120gb
    XP Professional current best- crap
    11682 marks=xp best performance settings @ 2500+ 166mhz x 11.0X = 1.83GIG

  6. #26
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    New England Highlands, Australia
    Posts
    21,907

    Default

    Now that's more like it but ya'd do better now to get two sticks of quality PC3200/3500 memory and ya'll have much better performance.

  7. #27
    Join Date
    Nov 2002
    Posts
    118

    Default

    One thing that everyone has overlooked is that his refresh rate is at 100Hz. I get about 650 more points on 3Dmark when I lower my refresh rate down to 60Hz just from 70Hz. Try lowering it and let us know how your score is.
    <h6><font color=black>P4 2.53Mhz cooled by <a href="http://www.thermaltake.com/products/orbs/dragon478s.htm" target="_blank"><font color=green>TT P4 Dragon HSF</font></a>
    Asus P4PE 533Mhz fsb board w/<font color=red>Tt</font color> Tiger Orb chipset HSF
    Samsung 512MB PC2700 DDR333 Cas 2.5
    WD 40GB 7200rpm HDD
    Seagate 40GB 7200rpm HDD
    VisionTek G4 Ti4600 w/<font color=red>Tt</font color> G4 Copper VGA HSF & RAMsinks
    Using nVidia 42.68 Dets w/DX 9
    Samsung 16x DVD
    Lite-On 40X12X48 CD-RW
    Creative SB Live 5.1 X-Gamer
    Creative Inspire 5.1 Speakers
    <font color=red>Tt</font color> 420 watt PSU w/dual fans
    Viewsonic G810 21" CRT
    WinXP Pro Corp w/SP-1

  8. #28
    Join Date
    Feb 2003
    Posts
    311

    Default

    something is defenitly screwed. I have an Athalon 900, SY-K7VTA-B (KT133, soyo)TI4400 300/610, and 512 PC133 RAM, and with defaults i get 5900 3D01/1080 3D03.

  9. #29
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    New England Highlands, Australia
    Posts
    21,907

    Default

    That ya mobo and memory tryin' to tell ya that they're obsolete now.

  10. #30
    thomson1968 Guest

    Default

    Hi wiggo mate,,,could you please direct me to a good page or two in the forums where i can get the info on trying out tweaks or changes in my pc bios to help my graphics card performance,,,,things such as the graphics aperture size etc etc.

    Also could you please refresh my memory,,,whats ok tempreatures for a pentium 4 northwood chip running under a normal workload,,,temps in c and f please thanks,,,cheers bud...
    Later,,,,,
    :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers:

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •