Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 4 of 4

Thread: Vid card and driver problem




  1. #1
    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    5

    Default

    Everytime i download the new set of detonator drivers for my computer, they install ok but then every so often the screen just goes black and then it goes back to what i was doing, is there neway of stopping this. Its really annoying plase help me.

    thanks

  2. #2
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    New England Highlands, Australia
    Posts
    21,907

    Default

    It would be a good idea to tell us what operating system that ya using plus your hardware details.

  3. #3
    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    5

    Default

    umm sorry this is the first time i have posted here.

    I'm running windows xp
    2.28 ghz P4
    256 mb ddr ram
    60 gig hdd
    geforce 2 mx 400

    hope that helps you.

  4. #4
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    Canberra, Australia
    Posts
    1,158

    Default

    Do a "clean install" of your detonators. The method is completely covered step by step on this page of my system optimization guide.

    If you have time read the rest of that guide, plus my XP Guide 1...I love pimpin my guides :)

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •