Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11

Thread: Unsubscribing not working on these forums.




  1. #1
    Nelly. is offline Junior Member
    Join Date
    May 2009
    Location
    Grimsby, UK
    Posts
    13

    Default Unsubscribing not working on these forums.

    Every time I try and unsubscribe, it just doesn't work. Anyone else having this issue, I tried Google Chrome, and Waterfox and neither worked.
    i7 4770K @ Gigabyte Z87X-UD4H G.Skill Trident 8GB 2400C10
    Gigabyte GTX 780 WF OC 3GB @ 1215/3713 Corsair HX 750 PSU
    Samsung 256GB SSD 830 Creative ZxR Thermalright Silver Arrow
    NEC 24WMGX3 24" TFT Corsair Carbide Air 540

  2. #2
    Tyler.Bernath's Avatar
    Tyler.Bernath is offline TweakTown Consumer Storage Editor
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Ohio
    Posts
    69

    Default Re: Unsubscribing not working on these forums.

    Are you wanting to unsub from notification emails? or the forum entirely?

  3. #3
    Nelly. is offline Junior Member
    Join Date
    May 2009
    Location
    Grimsby, UK
    Posts
    13

    Default Re: Unsubscribing not working on these forums.

    Quote Originally Posted by Tyler.Bernath
    Are you wanting to unsub from notification emails? or the forum entirely?
    Just notification e-mails. Everytime someone makes a new post, I get an email telling me they have, it's subscribed me to the Gigabyte Beta Bios thread, I check it regular anyway, but like I say it keeps sending me a new email each time someone posts, not really need it.

    Any thread I post on it subscribes me, not a problem, but it wont let me unsubscribe from any thread it just doesn't work at all?
    Last edited by Nelly.; 11-03-2013 at 09:51 PM.
    i7 4770K @ Gigabyte Z87X-UD4H G.Skill Trident 8GB 2400C10
    Gigabyte GTX 780 WF OC 3GB @ 1215/3713 Corsair HX 750 PSU
    Samsung 256GB SSD 830 Creative ZxR Thermalright Silver Arrow
    NEC 24WMGX3 24" TFT Corsair Carbide Air 540

  4. #4
    profJim's Avatar
    profJim is online now Chief Munchkin + moderator
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Tacoma, WA. [USA]
    Posts
    7,811

    Default Re: Unsubscribing not working on these forums.

    I've sent a PM to the forum administrator and included a link to this thread.

    Forum Moderator

  5. #5
    profJim's Avatar
    profJim is online now Chief Munchkin + moderator
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Tacoma, WA. [USA]
    Posts
    7,811

    Default Re: Unsubscribing not working on these forums.

    Let us know for future threads if this Default Thread Subscription Mode setting works for you:




    Unsubscribing not working on these forums.-tt-editmy-profile-settings-png
    Q9650 @ 4.10GHz [9x456MHz]
    P35-DS4 [rev: 2.0] ~ Bios: F14
    4x2GB OCZ Reaper PC2-8500 1094MHz @5-5-5-15
    MSI N460GTX Hawk Talon Attack (1GB) video card <---- SLI ---->
    Seasonic SS-660XP2 80 Plus Platinum psu (660w)
    WD Caviar Black WD6401AALS 640GB (data)
    Samsung 840 Pro 256GB SSD (boot)
    SLI @ 16/4 works when running HyperSLI
    Cooler Master 120XL Seidon push/pull AIO cpu water cooling
    Cooler Master HAF XB computer case (RC-902XB-KKN1)
    Asus VH242H 24" monitor [1920x1080]
    MSI N460GTX Hawk (1GB) video card
    Logitech Z-5500 Digital 5.1 Speakers
    win7 x64 sp1 Home Premium
    HT|Omega Claro plus+ sound card
    CyberPower CP1500PFCLCD UPS
    E6300 (R0) @ 3.504GHz [8x438MHz] ~~ P35-DS3L [rev: 1.0] ~ Bios: F9 ~~ 4x2GB Kingston HyperX T1 PC2-8500, 876MHz @4-4-4-10
    Seasonic X650 80+ gold psu (650w) ~~ Xigmatek Balder HDT 1283 cpu cooler ~~ Cooler Master CM 690 case (RC-690-KKN1-GP)
    Samsung 830 128GB SSD MZ-7PC128B/WW (boot) ~~ WD Caviar Black WD6401AALS 640GB (data) ~~ ZM-MFC2 fan controller
    HT|Omega Striker 7.1 sound card ~~ Asus VH242H monitor [1920x1080] ~~ Logitech Z-5500 Digital 5.1 Speakers
    win7 x64 sp1 Home Premium ~~ CyberPower CP1500PFCLCD U.P.S
    .


  6. #6
    Nelly. is offline Junior Member
    Join Date
    May 2009
    Location
    Grimsby, UK
    Posts
    13

    Default Re: Unsubscribing not working on these forums.

    I've just changed that setting now. I'm still subscribed to the threads, but hopefully won't send emails now.

    Thanks.
    i7 4770K @ Gigabyte Z87X-UD4H G.Skill Trident 8GB 2400C10
    Gigabyte GTX 780 WF OC 3GB @ 1215/3713 Corsair HX 750 PSU
    Samsung 256GB SSD 830 Creative ZxR Thermalright Silver Arrow
    NEC 24WMGX3 24" TFT Corsair Carbide Air 540

  7. #7
    profJim's Avatar
    profJim is online now Chief Munchkin + moderator
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Tacoma, WA. [USA]
    Posts
    7,811

    Default Re: Unsubscribing not working on these forums.

    You're welcome, but.....

    I tried to unsubscribe from this thread twice:
    1. unsubscribed from my Settings window list of subscribed (through my Control Panel) threads; failed to unsubscribe
    2. unsubscribed using the option at the beginning of this thread using the Thread Tools option; failed to unsubscribe

    Because it is the weekend, it might take several days for this problem to be fixed.
    Q9650 @ 4.10GHz [9x456MHz]
    P35-DS4 [rev: 2.0] ~ Bios: F14
    4x2GB OCZ Reaper PC2-8500 1094MHz @5-5-5-15
    MSI N460GTX Hawk Talon Attack (1GB) video card <---- SLI ---->
    Seasonic SS-660XP2 80 Plus Platinum psu (660w)
    WD Caviar Black WD6401AALS 640GB (data)
    Samsung 840 Pro 256GB SSD (boot)
    SLI @ 16/4 works when running HyperSLI
    Cooler Master 120XL Seidon push/pull AIO cpu water cooling
    Cooler Master HAF XB computer case (RC-902XB-KKN1)
    Asus VH242H 24" monitor [1920x1080]
    MSI N460GTX Hawk (1GB) video card
    Logitech Z-5500 Digital 5.1 Speakers
    win7 x64 sp1 Home Premium
    HT|Omega Claro plus+ sound card
    CyberPower CP1500PFCLCD UPS
    E6300 (R0) @ 3.504GHz [8x438MHz] ~~ P35-DS3L [rev: 1.0] ~ Bios: F9 ~~ 4x2GB Kingston HyperX T1 PC2-8500, 876MHz @4-4-4-10
    Seasonic X650 80+ gold psu (650w) ~~ Xigmatek Balder HDT 1283 cpu cooler ~~ Cooler Master CM 690 case (RC-690-KKN1-GP)
    Samsung 830 128GB SSD MZ-7PC128B/WW (boot) ~~ WD Caviar Black WD6401AALS 640GB (data) ~~ ZM-MFC2 fan controller
    HT|Omega Striker 7.1 sound card ~~ Asus VH242H monitor [1920x1080] ~~ Logitech Z-5500 Digital 5.1 Speakers
    win7 x64 sp1 Home Premium ~~ CyberPower CP1500PFCLCD U.P.S
    .


  8. #8
    Nelly. is offline Junior Member
    Join Date
    May 2009
    Location
    Grimsby, UK
    Posts
    13

    Default Re: Unsubscribing not working on these forums.

    Quote Originally Posted by profJim
    You're welcome, but.....

    I tried to unsubscribe from this thread twice:
    1. unsubscribed from my Settings window list of subscribed (through my Control Panel) threads; failed to unsubscribe
    2. unsubscribed using the option at the beginning of this thread using the Thread Tools option; failed to unsubscribe

    Because it is the weekend, it might take several days for this problem to be fixed.
    Ahh, so it could be a issue for everyone then, other forums it works, that's why I mentioned it.

    Hopefully it will get fixed, thanks for looking into it.
    i7 4770K @ Gigabyte Z87X-UD4H G.Skill Trident 8GB 2400C10
    Gigabyte GTX 780 WF OC 3GB @ 1215/3713 Corsair HX 750 PSU
    Samsung 256GB SSD 830 Creative ZxR Thermalright Silver Arrow
    NEC 24WMGX3 24" TFT Corsair Carbide Air 540

  9. #9
    mushbert is offline Junior Member
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    Canada
    Posts
    12

    Default Re: Unsubscribing not working on these forums.

    Hi, I have the same problem with the "GIGABYTE Modified Bios" thread. The first time I go into my Settings link, it will say there are no subcriptions (from this time period). If I click the "Show all" link, I am redirected to the forum's homepage. If I return to the Settings it now shows I'm subscribed, but if I click the Unsubscribe link I am again redirected to the forum's homepage. The same thing happens if I attempt to unsubscribe from the Thread Tools dropdown in the thread itself.

    I am using Chrome on this machine, but have also tried from IE, as well as from Chrome for Android on a device I have never used on the site before, with no results. Subscribing to any other thread doesn't seem to work either, so I don't think I will be able to subscribe to this one.

  10. #10
    profJim's Avatar
    profJim is online now Chief Munchkin + moderator
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Tacoma, WA. [USA]
    Posts
    7,811

    Default Re: Unsubscribing not working on these forums.

    I'm sending a PM to the forum administrator with a link to this thread.
    I'm using FireFox and to test this out, I unsubscribed from another thread with the same results as musbert reported.
    Manually subscribing to an existing thread also took me to the forum's homepage and the manual thread subscription did not work.

    Welcome to the Twilight Zone.

    ***edit***
    PM has been sent.
    You might still be auto-subscibed the first time you post in a new thread.
    Last edited by profJim; 11-12-2013 at 12:28 AM.
    Q9650 @ 4.10GHz [9x456MHz]
    P35-DS4 [rev: 2.0] ~ Bios: F14
    4x2GB OCZ Reaper PC2-8500 1094MHz @5-5-5-15
    MSI N460GTX Hawk Talon Attack (1GB) video card <---- SLI ---->
    Seasonic SS-660XP2 80 Plus Platinum psu (660w)
    WD Caviar Black WD6401AALS 640GB (data)
    Samsung 840 Pro 256GB SSD (boot)
    SLI @ 16/4 works when running HyperSLI
    Cooler Master 120XL Seidon push/pull AIO cpu water cooling
    Cooler Master HAF XB computer case (RC-902XB-KKN1)
    Asus VH242H 24" monitor [1920x1080]
    MSI N460GTX Hawk (1GB) video card
    Logitech Z-5500 Digital 5.1 Speakers
    win7 x64 sp1 Home Premium
    HT|Omega Claro plus+ sound card
    CyberPower CP1500PFCLCD UPS
    E6300 (R0) @ 3.504GHz [8x438MHz] ~~ P35-DS3L [rev: 1.0] ~ Bios: F9 ~~ 4x2GB Kingston HyperX T1 PC2-8500, 876MHz @4-4-4-10
    Seasonic X650 80+ gold psu (650w) ~~ Xigmatek Balder HDT 1283 cpu cooler ~~ Cooler Master CM 690 case (RC-690-KKN1-GP)
    Samsung 830 128GB SSD MZ-7PC128B/WW (boot) ~~ WD Caviar Black WD6401AALS 640GB (data) ~~ ZM-MFC2 fan controller
    HT|Omega Striker 7.1 sound card ~~ Asus VH242H monitor [1920x1080] ~~ Logitech Z-5500 Digital 5.1 Speakers
    win7 x64 sp1 Home Premium ~~ CyberPower CP1500PFCLCD U.P.S
    .


Page 1 of 2 12 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •