Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 4 of 4

Thread: Performance w/ AIW8500DV running UT2003




  1. #1
    Join Date
    Jul 2002
    Posts
    22

    Default

    Has anyone tried running UT2003 with the ATI AIW 8500 DV? Can't decide between the 8500 and MSI TI4400. I'm look to run UT2003 with all effects on, atleast 60fps, and atleast 800x600 resolution. Thanks.
    :?:

  2. #2
    Join Date
    Nov 2001
    Posts
    1,599

    Default

    Spam us with threads and we quickly loose interest in helping you.
    "In their capacity as a tool, computers will be but a ripple on the surface of our culture. In their capacity as intellectual challenge, they are without precedent in the cultural history of mankind." - Edsger Dijkstra

  3. #3
    Join Date
    Jul 2002
    Posts
    22

    Default

    This is not a SPAM. It's a spawn. It's different from what I started with.

  4. #4
    Join Date
    Nov 2001
    Posts
    1,599

    Default

    Ok, fair enough. This was the third 'thread duplication' I saw today and I was getting annoyed. But you are right, this is more of its own question.

    You will find that almost always on nearly all internet forums, the topic doesn't stay on the thread title very long,(especially when the people have gotten to know each other) but none the less, the converstation goes on with whatever is currently being discussed.
    "In their capacity as a tool, computers will be but a ripple on the surface of our culture. In their capacity as intellectual challenge, they are without precedent in the cultural history of mankind." - Edsger Dijkstra

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •