Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 21

Thread: Rate those specs please.




  1. #11
    Join Date
    Apr 2002
    Posts
    3,141

    Default

    Ok thx, how about the hdd vs nforce2 issue.. Anyone ever heard of it?

    /T :cheers:

  2. #12
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    Ontario, Canada
    Posts
    1,016

    Default

    1. My WD SE 80MB scored higher in the PCMark HD test with my nForce2 board than it did with mt KT400 board before it - so I haven't noticed any issues

    2. the 9100 is way better than the 9000/9000pro - worth the extra 0-10% on the price tag
    note: Sapphire 128MB cards are clocked at 250/200 all of the ones I've seen have 4ns chips though and should be Oc-able - the 64MB Sapphires are clocked at 250/230 & are dirt cheap <$70USD...a better 128MB card is Powercolor - it comes clocked at 250/250 (I got one that can OC to 280/280 quite easily) - but stay away from the Powercolor 64MB card it's only clocked at 250/184:thumbs do

  3. #13
    Join Date
    Apr 2002
    Posts
    3,141

    Default

    Well here is the card, the fan looks quite "weak" but maybe these cards don't run so hot. Can it oc with stock cooling?
    How noisy compared to gf4 ti line?

    :cheers:

  4. #14
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Isle of man
    Posts
    1,332

    Default

    Yeah it is quite weak but fine for the heats it produces. It should be able to overclock by maybe 10 percent:thumb:
    What the fcuk happened to my sig?

  5. #15
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    Ontario, Canada
    Posts
    1,016

    Default

    the Powercolor 128MB card I got came w/4ns chips clocked at 250/250 - it has the identicle fan on it & it does 280/280 w/o any artifacts - the "pencil trick" voltage mod would probably get it over 300/300:thumb:

    as it is w/an OC'd Athlon XP 1700+/Epox KT400 board/256MB of DDR333 & the Radeon 9100 - it's pushing 10000 in 3dMark2k1..pretty good for such a cheap box, I'm sure my brother-in-law will be happy when I give it to him.

  6. #16
    Join Date
    Apr 2002
    Posts
    3,141

    Default

    Great. :)

    As for the cpu do you think this athlon rig will oc at all with that dirt cheap CAS2.5 memory..:?: It's not that important but hey it's fun to tweak.. :)

    I'm in need of another system soon so i cannot spend to mutch on this medium performer. I'll probably give this one to my gf and build me something nasty for myself.. :D

    :cheers:

  7. #17
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Finland
    Posts
    452

    Default

    The ASUS A7N8X (which I have) has worked without problems. (with my Maxtor HDD) BTW, those Radeon 9100 cards are actually renamed 8500LE cards. (if someone didnīt allready knew that :rolleyes: ) Donīt buy the Connect3D Radeon 9100 card...there is only 5ns memorys in it!!! (that wasnīt in your list, but I just thought you should know ;) )

  8. #18
    Join Date
    Apr 2002
    Posts
    3,141

    Default

    I appriciate every little tip i can have thank you Tomi_S! :thumb:

    Btw i just found out on the renamed card thingo, google is good to have.. :)

    :cheers:

  9. #19
    Join Date
    Dec 2001
    Posts
    1,297

    Default

    Quote Originally Posted by RDR
    the Powercolor 128MB card I got came w/4ns chips clocked at 250/250 - it has the identicle fan on it & it does 280/280 w/o any artifacts - the "pencil trick" voltage mod would probably get it over 300/300:thumb:

    as it is w/an OC'd Athlon XP 1700+/Epox KT400 board/256MB of DDR333 & the Radeon 9100 - it's pushing 10000 in 3dMark2k1..pretty good for such a cheap box, I'm sure my brother-in-law will be happy when I give it to him.
    I got an ATi 8500LE that does 290/317 w/o artifacting. I haven't even done the pencil trick yet. I'm sure I could get it higher if I did that however...

  10. #20
    Join Date
    Apr 2002
    Posts
    3,141

    Default

    Well i finally recived the parts today and i just finished building my new AMD comp. Btw i decided to put some more $ in the system and i used the following hardware:

    XP2100+ Cpu
    MSI Nforce2 Mobo 8x AGP
    2x256 mb Kingston
    Geforce4 Ti4200 128Mb DDR
    Volcano 7+ with Artic Silver3

    It is running fine, haven't pushed it at all yet though..
    With a little bit of luck i can get a faster xp2400+ cpu next week.
    This one is 0.18 Micron and therefore i would love to get my hands on the 2400+ with it's 0.13 Micron, it would run a bit cooler.

    Going to push this naughty boy now, i'll post some results later.

    :cheers:

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •