Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 13 of 13

Thread: Help, I upgraded now XP cant get up!




  1. #11
    Join Date
    Jul 2003
    Posts
    7

    Default

    Ok getting passed my bad choice of mobo makers.. If I could of seen into the future, I would have bought a nforce2 motherboard but I was looking for a quick cheap upgrade before Galaxies came out. :)

    I was able to atleast get the blue setup screen of setup, however, now it locks on "Loading Windows Executive". I tried jumpering the motherboard down to 100mhz and I get the no bios problem again. I jumper it up to 166mhz and no bios. Only time I even get the bios is when its jumpered at 133mhz.

    Havent had a chance to test the memory yet (didnt have a floppy - havent used one in over a year lol) and think that just might be the culprit even though it worked fine in my 1600XP.
    The memory is PC2100 which should work ok in a 266mhz FSB. But i'm leaning toward the fact it cant handle the extra 33mhz.
    <br>SilentJoe<br>
    <a href="http://setiathome.ssl.berkeley.edu/stats/team/team_101812.html" target="new"><img src="http://www.tweaktown.com/files/seti.php?email=jgeyer@emagin.us" border=0></a>

  2. #12
    Join Date
    Jul 2003
    Posts
    7

    Default

    ok, I just went out and bought yet another freaken motherboard and 2 512mb pc2700 DDR memory. I didnt really need a vacation this summer. :tears: :cry:

    Its a Gigabyte GA-7N400-L1

    If this doesnt work I'm just gonna be a damn nomad and cast off technology. :shoot2:

    For those interested mobo specs here:
    http://tw.giga-byte.com/MotherBoard/...A-7N400-L1.htm

    When I get home I'll put this bad boy in and post the results. Gonna try with my 333mhz AMD first. :)
    <br>SilentJoe<br>
    <a href="http://setiathome.ssl.berkeley.edu/stats/team/team_101812.html" target="new"><img src="http://www.tweaktown.com/files/seti.php?email=jgeyer@emagin.us" border=0></a>

  3. #13
    Join Date
    Jul 2003
    Posts
    7

    Default

    well the so-called brand new retail 2600XP 333 is a no-go. I put the 266mhz cpu into that new board with my new memory and I am sitting here typing this on it.

    Now I can rest easy at night. Was beginning to suffer withdrawl! :wow:
    <br>SilentJoe<br>
    <a href="http://setiathome.ssl.berkeley.edu/stats/team/team_101812.html" target="new"><img src="http://www.tweaktown.com/files/seti.php?email=jgeyer@emagin.us" border=0></a>

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •