Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 5 of 5

Thread: well dammit...l hate puters




  1. #1
    Join Date
    Jul 2003
    Posts
    12

    Default

    ok...yeah..me again....l rebooted my puter after solving the many probs l had over the last few days.....now l got another problem already.
    something happened and it restarted its self...started in safe mode then stopped responding....and now wen l start it all that seems to happen is ...it trys tostart like normal yet the monitor doesnt show.....then it seems to turn its self off.....u know...shuts down......as u can prolly tell lm computer stupid......anyone got anythots?.....and l dont mean about me being puter stupid either......lol

  2. #2
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    New England Highlands, Australia
    Posts
    21,907

    Default

    Did ya load the missin' .vxd files? :?:

  3. #3
    Join Date
    Nov 2001
    Posts
    4,723

    Default

    So many possibilities?
    All components securely in their slots?
    All cables firmly attatched?
    Did I mention heat?

    start with the simple stuff and work your way up.

    Good luck!
    The reason a diamond shines so brightly is because it has many facets which reflect light.

  4. #4
    Join Date
    Jul 2003
    Posts
    12

    Default

    ok l have checked and double checked all the cables and components and all seems well...l just cant understand why it shuts itself down after trying to restart

  5. #5
    Join Date
    Sep 2002
    Posts
    32

    Default

    I had a bad power supply that caused the computer to shutdown before it even finished booting up.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •