Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 6 of 6

Thread: Uninstalling BIND PE, won't allow for Internet conn. after




  1. #1
    Join Date
    Jul 2003
    Posts
    418

    Default

    Done. OF course, 1 min after I post it, I figure it out!!! I hate when I do that!!!

    BIND PE SUCKS!!!


    Thanks,
    Chez

  2. #2
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    208

    Default

    I used it and it worked great. after i got everything that i needed i uninstalled it and everything still works great.
    Hope this helps
    Night

    _____________________________
    First name Middle init. Last .

  3. #3
    Join Date
    Dec 2002
    Posts
    4,246

    Default

    bind pe?
    I've gone too far and need to move on!

  4. #4
    Join Date
    Jul 2003
    Posts
    418

    Default

    I enabled cryptography services and it worked better. ;)

    Chez

  5. #5
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    caves of bedrock
    Posts
    3,129

    Default

    Quote Originally Posted by minibubba
    bind pe?
    http://ntcanuck.com/
    Latest Microsoft Security Updates.
    Last Updated:
    10th MARCH


    If you are a security freak: Use Microsoft Baseline Security Analyzer (NT/2000/XP/2003)
    ======================
    icq : 203189004
    jabber : asklepios20@jabber.org
    =======================
    Linux user since: April 24, 2003 312478
    yabaa dabaa doo...
    Customized for 1024x768

  6. #6
    Join Date
    Dec 2002
    Posts
    4,246

    Default

    thanks asklepios :thumb:
    I've gone too far and need to move on!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •