Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 2 of 2

Thread: error 'this device cannot start' (error 10)




  1. #1
    Join Date
    Sep 2003
    Posts
    9

    Default

    after doing a repair install on xp home, i get this error when i go to properties for my nic. I have uninstalled/reinstalled the device several times, loaded the latest drivers and it is still not seen by xp networking. even tried different nic's with the same results. also loaded the latest mobo drivers with same result as well as most patches and updates including sp1.

  2. #2
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    caves of bedrock
    Posts
    3,129

    Default

    this error usually occurs when the device drivers are corrupted but since you have already re-installed the drivers, that thing is out of question.
    did you try deleting the device and restarting? this will make WinXP to detect it at boot up and install drivers for it.

    also do you have the updates for WinXP installed? it was a known issue with 2000 server edition but was solved with an update. try updating if you have not done till now.
    Latest Microsoft Security Updates.
    Last Updated:
    10th MARCH


    If you are a security freak: Use Microsoft Baseline Security Analyzer (NT/2000/XP/2003)
    ======================
    icq : 203189004
    jabber : asklepios20@jabber.org
    =======================
    Linux user since: April 24, 2003 312478
    yabaa dabaa doo...
    Customized for 1024x768

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •