Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 3 of 3

Thread: silly annoyance




  1. #1
    Join Date
    Jul 2003
    Posts
    62

    Default

    How do you stop the "Start windows in Safe mode, Start windows in Safe mode with network support, Start windows (with last settings that work) and Start windows normally...etc... screen from ever appearing? I use a server using no keyboard, mouse or monitor and when I have to restart it I always always always get that screen up wither or not I restarted my computer normally or not. Even though there is a timer on it... it restarts the computer when the timer reaches 0. So please is there anyway to remove it?

    Thanks
    << Flunders >>

    Intel Celeron CPU 2.0MHz O/C'd at 2.94MHz // Coolermaster Aero 4 // Gigabyte GA-8SQ800 SiS 655 chipset // Zalman ZM-NB47J Northbridge Cooler // Leadtek Research WinFast A250 Ti4200 64MB O/C'd at 300/585 /w Zalman ZM80C-HP Silent VGA Heatpipe Cooler and Fan // OCZ 512MB (2x256MB) PC4000 Dual Channel Gold Series DDR // Maxtor DiamondMax Plus9 120GB 2MB Cache // Creative Sound Blaster Live! 5.1 Platinum // Pioneer DVD-120 Slot Load // Enlight Endura EN-7250 case // Globalwin Super Silent 22dBA 320W ATX Power Supply // Panasonic (PanaSync E70i) 17" Monitor // Wheel Mouse Optical // Cherry G83-6000 PS2 Keyboard // Creative Webcam NX PRO

    Windows XP PRO SP1

  2. #2
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    Texas, USA
    Posts
    4,825

    Default

    Can't really say about not having it appear (since you didn't tell us the OS), but if it is a server box, why not reboot and then remote into the machine. No keyboard, mouse or monitor required. It is how we occassionally reboot our servers at work when we need to get inside and troubleshoot.
    Old age and treachery will overcome youth and skill
    My Toys

  3. #3
    Join Date
    Jul 2003
    Posts
    62

    Default

    I use Windows XP.

    It really isn't a server server (as in webserver, gamesserver...etc). It's mainly my Internet server so nothing major is require for it but it is very annoying that I get that message every time I restart windows.

    I use VNC. The thing is I can only use that when I'm in windows so I've no way of being able to remotely access my computer any other way. On less there is and I don't know about it?
    << Flunders >>

    Intel Celeron CPU 2.0MHz O/C'd at 2.94MHz // Coolermaster Aero 4 // Gigabyte GA-8SQ800 SiS 655 chipset // Zalman ZM-NB47J Northbridge Cooler // Leadtek Research WinFast A250 Ti4200 64MB O/C'd at 300/585 /w Zalman ZM80C-HP Silent VGA Heatpipe Cooler and Fan // OCZ 512MB (2x256MB) PC4000 Dual Channel Gold Series DDR // Maxtor DiamondMax Plus9 120GB 2MB Cache // Creative Sound Blaster Live! 5.1 Platinum // Pioneer DVD-120 Slot Load // Enlight Endura EN-7250 case // Globalwin Super Silent 22dBA 320W ATX Power Supply // Panasonic (PanaSync E70i) 17" Monitor // Wheel Mouse Optical // Cherry G83-6000 PS2 Keyboard // Creative Webcam NX PRO

    Windows XP PRO SP1

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •