Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 7 of 7

Thread: User Switching Problem




  1. #1
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Canada
    Posts
    17

    Default User Switching Problem

    Ok, so I have 2 accounts on my computer, and since the last reformat I can not switch from account to account.

    I can click Start - logoff - switch user, but when I get to the login screen I try to click on the other account then the screen flickers a few times then just brings me back to the login screen.

    Can anyone help me?


    And yes I do have fast switching it enabled.





  2. #2
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Canada
    Posts
    17

    Default Re: User Switching Problem

    can anyone help me??

    PLEASE HELP ME!

  3. #3
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Qld, Australia
    Posts
    525

    Default Re: User Switching Problem

    try recreating the second account
    E8600@ 4.25GHz~Thermalright Ultra 120 eXtreme~Foxconn Blackops~4GB Kingston HyperX DDR3 1625 at 1700MHz (8-8-8-24-2N) 1.916v~Asus 9800GTX~18x Pioneer 212 DL SATA DVD-RW~320GB WD SATAII~Antec True Power Trio 650W~Thermaltake Soprano~Vista Ultimate x64 SP2/Win7 RC1

  4. #4
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Canada
    Posts
    17

    Default Re: User Switching Problem

    i tryed, stil dont work.

  5. #5
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    British Columbia, Canada
    Posts
    870

    Default Re: User Switching Problem

    Turn both options off, delete the other account, remake the account, then reapply the options.

    If that does not work it could also be some other setting not on that screen, I cant think of one that would do it at the moment though.
    My Current Rigs:
    Antec P180, OCZ Powerstream 520W, DFI nF4 SLI-DR Expert, AMD X2 4400 w/XP120(2.6GHz@1.45v), 2x1GB OCZ Platnium PC3200, BFG 7900GT@592/800(1.6), WD 250GB SATA, Maxtor 120GB IDE, LG DVD/CD Combo(black), Sony DRU-810 DL DVD Burner(black)
    3DMark01:25379, 3DMark03:19746
    3DMark05:9294, 3DMark06:5340

    Raidmax Cobra, Fortron PN-400W, ASUS A8N-E(nF4 Ultra), X2 3800 w/AMD heatpipe cooler, 2x 512MB Crucial Balistix, ATI X300, WD 250GB IDE, Samsung 16x DVD/RW

  6. #6
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Canada
    Posts
    17

    Default Re: User Switching Problem

    good idea, but still don't work : (

  7. #7
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Canada
    Posts
    17

    Default Re: User Switching Problem

    this is starting to be a big problem.

    anyone else have any ideas?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •