Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 2 of 2

Thread: Windows hanging for 60 secs during boot




  1. #1
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Ukraine
    Posts
    3

    Default Windows hanging for 60 secs during boot

    I've got this strange problem that only started since I flashed the BIOS on my board and installed

    a Toledo X2 3800+ dual core. I had a single core A64 before that. Basically what happens is during

    boot, just after post just as the WinXP logo screen is about to appear everything seems to freeze

    for exactly 60 secs. The XP logo actually fades from black to the normal screen and the freeze

    occurs just as its starting to fade in, only about 10% of the logo is visible. After the freeze

    the boot resumes at normal speed and everything is normal.

    The guys over in Gaming have been trying to debug this for me but so far we haven't been able to

    get Windows to reveal what is making it hang during boot. I thought I'd better bring in the

    experts from the Windows forum So is there a way to determine what is causing the hang?
    _________________
    Short term health insurance united health care Myspace comment boxes
    Last edited by look; 07-30-2007 at 05:50 PM.

  2. #2
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    Bendigo Australia
    Posts
    1,788

    Default Re: Windows hanging for 60 secs during boot

    sounds like a service is timing out - check the event viewer

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •