Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 5 of 5

Thread: bad_pool_header




  1. #1
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    4

    Default bad_pool_header

    I have unreal tournament 3 and get this problem ingame. I want to know if this is just going to happen with ut3, or other games aswell?

    i just got a new graphics card and RAM

    I have tried, differnet drivers, replacing RAM, trying differnet slots for RAM, disabling the index service, reinstalled the game - none of these have worked =/

    i have made a thread in the UT3 forum, but no one could really help - its got more information on the problem in here:
    bsod DURING gameplay - Epic Games Forums

    my pc specs are:

    Windows: Windows XP5.1 (Build 2600) Service Pack 2
    Internet Explorer: 7.0.5730.13
    Memory (RAM): 2048 MB
    CPU Info: Intel(R) Core(TM)2 CPU 6600 @ 2.40GHz
    CPU Speed: 2391.3 MHz
    Sound card: SoundMAX HD Audio
    Display Adapters: NVIDIA GeForce 8800 GT | NetMeeting driver | RDPDD Chained DD
    Screen Resolution: 1680 X 1050 - 32 bit
    Network: Network Present
    Network Adapters: Ralink Turbo Wireless LAN Card - Packet Scheduler Miniport | Realtek RTL8168/8111 PCI-E Gigabit Ethernet NIC - Packet Scheduler Miniport
    CD / DVD Drives: D: HL-DT-STDVDRAM GSA-H10N
    COM Ports: COM1
    LPT Ports: LPT1
    Mouse: 5 Button Wheel Mouse Present
    Hard Disks: C: 232.9GB
    Hard Disks - Free: C: 6.9GB
    USB Controllers: 7 host controllers.
    Firewire (1394): Not Detected
    PCMCIA (Laptops): Not Installed
    Manufacturer: American Megatrends Inc.
    Product Make: System Product Name
    AC Power Status: OnLine
    BIOS Info: AT/AT COMPATIBLE | 07/14/06 | A M I - 7000614
    Time Zone: GMT Standard Time
    Battery: No Battery
    Motherboard: ASUSTeK Computer INC. P5B
    Modem: Not detected

  2. #2
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    4

    Default Re: bad_pool_header

    if this is in the wrong place, can it be moved so someone could reply, please?

    :)

  3. #3
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    Bendigo Australia
    Posts
    1,788

    Default Re: bad_pool_header

    my first thought is that its overheating - try opeing the case up and use a desk fan to blow more air in

  4. #4
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    4

    Default Re: bad_pool_header

    hmm, i dunno i dont think so, i played it in a window, same settings, same resolution, and it didnt bluescreen.. and the temperatures were under 70 (average 65)

    is there a way to check ur temperatures ingame? would it even be different?

  5. #5
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    4

    Default Re: bad_pool_header

    well?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •