Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 7 of 7

Thread: ICONS color depth in xp pro.....




  1. #1
    Join Date
    Jun 2002
    Posts
    9

    Default

    For some reason the icons that display on my desktop are displaying in 16 colors instead of the higher resolution. while the rest of the system runs at 16.7 mil. (16 bit) . I can't seem to figure out how to make XP display the icons with all possible colors. I remember how to do it in 2000 pro, someone please help if you can.

  2. #2
    Join Date
    Dec 2001
    Posts
    494

    Default

    check your video card drivers, and what color bit are you using? is everything else in "high color"? try 32bit or use tweakui and rebuild your icon library

  3. #3
    Join Date
    Jun 2002
    Posts
    9

    Default

    everything is in 16 bit, actually now that i think about it, the problem occured when i went into the tweakui and was messing with some of the settings when i come to the desktop and my icons are dead. :(

  4. #4
    Join Date
    Feb 2002
    Posts
    777

    Default

    is that possiable for your icons to die? i guess it would be, but it would not happen much
    think your self lucky you are 1 in a million :laugh: :laugh: :laugh:
    Athlon XP 1600+ @ 1662Mhz | Volcano 7+ HSF | Soltek SL-75DRV5 | 256MB Corsair XMS-3000 DDR RAM | 44x44x24 Yamaha CDR-W F1 | 16x Liteon DVD | 40Gig 7200rpm Seagate Barracuda | 20Gig 5400rpm Seagate | GeForce2 MX-400 | SB Live! | RTL8139A NIC | RTL8139B NIC | 12 Fans | 1 x ss Blue cc | 2 x Red Neons | 450W Codgen PSU | Logitech Z-340 2.1 Sub and sats | 17" Osborune Monitor | Win XP Pro | M$ explorer rat and keyboard | Everglide Attack Optical

  5. #5
    Join Date
    Jun 2002
    Posts
    9

    Default

    well dead as in the colors are all ****ed up. heh, THEY:RE ****ING DEAD. argh, i thought maybe using microangelo 5 might help but still no luck, grrr this is quickly becoming annoying

  6. #6
    Join Date
    Feb 2002
    Posts
    777

    Default

    go on install windows 3.1 i know you want to, you are so sick of xp you will go back 10 years, you know you want to :devil:
    Athlon XP 1600+ @ 1662Mhz | Volcano 7+ HSF | Soltek SL-75DRV5 | 256MB Corsair XMS-3000 DDR RAM | 44x44x24 Yamaha CDR-W F1 | 16x Liteon DVD | 40Gig 7200rpm Seagate Barracuda | 20Gig 5400rpm Seagate | GeForce2 MX-400 | SB Live! | RTL8139A NIC | RTL8139B NIC | 12 Fans | 1 x ss Blue cc | 2 x Red Neons | 450W Codgen PSU | Logitech Z-340 2.1 Sub and sats | 17" Osborune Monitor | Win XP Pro | M$ explorer rat and keyboard | Everglide Attack Optical

  7. #7
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    New England Highlands, Australia
    Posts
    21,907

    Default

    Go into System Restore and roll back to a time before the problems started. :smokin:
    <center>:cheers:</center>

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •