Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 10 of 34

Thread: Ref SP1 Installation - Key Generator




  1. #1
    Join Date
    Sep 2002
    Posts
    4

    Default

    I run the keygen. Dos box opens, shows me keys. On 'click' any key' dos box exits without executing further steps as required.

    Why is that so? How can I correct this?
    Elly

  2. #2
    Join Date
    Sep 2002
    Posts
    37

    Default

    Mine does the same, doesn't run the activation, which annoys me...

  3. #3
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    Taipei, Taiwan
    Posts
    4,308

    Default

    Choose a serial key and manually type it.
    Cameron "Mr.Tweak" Wilmot
    Managing Director
    Tweak Town Pty Ltd

  4. #4
    Join Date
    Sep 2002
    Posts
    37

    Default

    Into where?!!! As the program, msoobe.exe doesn't open to allow the entry of a key, and typing one into the key viewer doesn't work..

  5. #5
    Join Date
    Sep 2002
    Posts
    4

    Default

    that is the problem. msoobe does not run as well as planned. and yes, i'm logged in as admin of course. so where please?
    Elly

  6. #6
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    Taipei, Taiwan
    Posts
    4,308

    Default

    Cameron "Mr.Tweak" Wilmot
    Managing Director
    Tweak Town Pty Ltd

  7. #7
    Join Date
    Sep 2002
    Posts
    37

    Default



    What both of us are only seeing is this DOS screen, it doesn't fire off msoobe automatically like it should, nor can I run it manually with the /a option as the non-automated programs have shown should be run.........

    It isn't that we aren't reading the steps, it is the fact that the activation program fails to begin...

  8. #8
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    Taipei, Taiwan
    Posts
    4,308

    Default

    I see, sorry it's been a long day. I'll look into it, surely the program can be opened somewhere else.
    Cameron "Mr.Tweak" Wilmot
    Managing Director
    Tweak Town Pty Ltd

  9. #9
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    Taipei, Taiwan
    Posts
    4,308

    Default

    Choose run from start menu and type in this command: %systemroot%\system32\oobe\msoobe.exe /a to get the activation screen.
    Cameron "Mr.Tweak" Wilmot
    Managing Director
    Tweak Town Pty Ltd

  10. #10
    Join Date
    Sep 2002
    Posts
    37

    Default

    This doesn't work either, as I tried this before this automated DOS program came along, and just tried it then. There is an hourglass next ot my arrow for a little while, ie 5-10 secs, but then nothing else happens.

    So, trying to do it manually doesn't work either.....

Page 1 of 4 123 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •