Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 24

Thread: Is it just me or did SP1 make my computer boot a LOT slower?




  1. #11
    Join Date
    Sep 2002
    Posts
    10

    Default

    I lost about 1500 points in my benchmark :scream:
    Everything is slower. Hmmmmmm.......i think i have 2 work on it 2 night

  2. #12
    Join Date
    Feb 2002
    Posts
    87

    Default

    Ranger, you seriously lost 1500 points in benchmark after installing?

    rodneyck, I love that signiture. :D

  3. #13
    Join Date
    Sep 2002
    Posts
    5

    Default

    Thanks Outvit :p

    I don't know whats funnier, mine or the real adds...

  4. #14
    Join Date
    Feb 2002
    Posts
    87

    Default

    Quote Originally Posted by rodneyck
    Thanks Outvit :p

    I don't know whats funnier, mine or the real adds...
    Ah, the real ads for sure...That one chick in the white sweater was the biggest druggy...The second I saw that comercial, I thought to myself, "How many drugs do you have to do to look like here?"! :)

    If you go to Mac.com in the QuickTime section, there should be a link to the MacWorld Expo broadcast link. its a recording of the event that took place a month or so back, at the beginning is all of their current "Switch Ads", the only one that is actually decent is the guy from SNL!:cheers:

  5. #15
    Join Date
    Sep 2002
    Posts
    10

    Default

    Quote Originally Posted by outvit
    Ranger, you seriously lost 1500 points in benchmark after installing?

    Actually i lost over 2000 with my last BM.....Did a bit of reasearch and uninstalled some programs...including my Asus Tweak prog. Suddenly i got my BM back. I think the combination of SP1 + Asus Tweak and Nvida 40.41 might had something 2 do with it Anyway...after installing SP1 ...again...everything runs "normal" untill Mr Gates finds my machine and shuts it down...LOL :snip:


    A tip 2 u all. Try uninstalling programs u dont need or other tweak programs...i ve got the feeling "they" dont like SP1 2 much...or is it the other way around...hehe

  6. #16
    Join Date
    Sep 2002
    Posts
    5

    Default

    ...and by BM you mean Bowl Movement, right? lol :snip:

  7. #17
    Join Date
    Sep 2002
    Posts
    10

    Default

    yeah...right

    or Bum Movement...LOL :laugh:

  8. #18
    Join Date
    Feb 2002
    Posts
    87

    Default

    Quote Originally Posted by ranger
    Actually i lost over 2000 with my last BM.....Did a bit of reasearch and uninstalled some programs...including my Asus Tweak prog. Suddenly i got my BM back. I think the combination of SP1 + Asus Tweak and Nvida 40.41 might had something 2 do with it Anyway...after installing SP1 ...again...everything runs "normal" untill Mr Gates finds my machine and shuts it down...LOL :snip:

    A tip 2 u all. Try uninstalling programs u dont need or other tweak programs...i ve got the feeling "they" dont like SP1 2 much...or is it the other way around...hehe
    Ah, that sucks...I have had a trouble free upgrade to SP1, obviously you've found the problem and I cant say that I am surprised it was a hardware monitor of some sort that caused it. Those things aren't the most compatible pieces of software by their nature. As for Mr. Gates finding your computer again, he already knows where it is. In case nobody has noticed WindowsXP is full of security holes that are exploited on a daily basis. Mr. Gates even has the 'Windows Update' system that Microsoft has been known to use in the the futile battle with 'software pirates!' Have you run the benchmarks on Windows 2000 SP3? I founds some really funny errors in SP3 as well, when I went to windows update after installing SP3 it gave me the rather comical error, "You must be running a Windows operating system in order to use this page" or something to this effect. I put the URL of the error page it redirected me to in my favorites somewhere. I will dig it up sometime so you can see the page.

    I think it may be the programs dont like SP1...SP1 seems to be pretty well programmed as far as I can see so far. The new system for keeping Microsoft proprietary programs in check seems to work pretty well. I have managed to force the thing to allow Netscape as the default browser. :D

    Quote Originally Posted by rodneyck
    ...and by BM you mean Bowl Movement, right? lol :snip:
    Rodneyck, thats rather disturbing that you somehow got something like that from "Benchmark". Perhaps some things are better left unsaid. :)

    Quote Originally Posted by ranger
    yeah...right

    or Bum Movement...LOL :laugh:
    Thats the most immature thing i've read all day... Congratulations, you have lowered my IQ by at least 10 points. :(

  9. #19
    Join Date
    Sep 2002
    Posts
    5

    Default

    Geesh... lighten up guys. Someone isn't getting out enough.... lol


  10. #20
    Join Date
    Feb 2002
    Posts
    87

    Default

    Quote Originally Posted by rodneyck
    Geesh... lighten up guys. Someone isn't getting out enough.... lol

    Ha, well your the one engaging in infantile activities which are resulting in the drastic decrease in every poor souls IQ! :D

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •