Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 4 of 4

Thread: win xp sp1 "can't activate/change product key" fix




  1. #1
    Join Date
    Sep 2002
    Posts
    2

    Default

    here is a quick fix to the above problem(s) some users are experiencing w/ win xp sp1 and applying it.

    for this to work, you'll need to create a batch and reg file:

    1) open notepad, type in the following text exactly:

    ********BEGIN COPY********
    copy /Y %SYSTEMROOT%\FCKWPA\wpabaln.exe %SYSTEMROOT%\System32\*.*
    copy /Y %SYSTEMROOT%\FCKWPA\WPABALN.EXE-337AF9CE.pf %SYSTEMROOT%\Prefetch\*.*
    copy /Y %SYSTEMROOT%\FCKWPA\licdll.dll %SYSTEMROOT%\System32\*.*
    copy /Y %SYSTEMROOT%\FCKWPA\licwmi.dll %SYSTEMROOT%\System32\*.*
    regsvr32.exe licwmi.dll
    regsvr32.exe regwizc.dll
    regsvr32.exe licdll.dll
    pause
    ********END COPY********

    1b) save document as *.bat
    1c) double-click the *.bat and it will process the batch file.

    2) open notepad again, and type the following text in exactly:

    ********BEGIN COPY********
    Windows Registry Editor Version 5.00

    [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon]
    "Activation Required"=dword:00000000
    ********END COPY********

    2b) save document as *.reg
    2c) double-click the *.reg and it will as you to apply the changes to your registry, click "yes".

    3) restart your computer.

    If you followed these steps correctly, you would have "unactivated" your win xp and can now use the win xp product key changer and apply sp1.




    \\s o u l t a k e r :devil:

  2. #2
    Join Date
    Sep 2002
    Posts
    6

    Default

    *ignore

  3. #3
    Join Date
    Sep 2002
    Posts
    4

    Default

    is there anyway to un-activate it after yuo have installed SP1?

  4. #4
    Join Date
    Sep 2002
    Posts
    1

    Default

    Quote Originally Posted by Gunna
    is there anyway to un-activate it after yuo have installed SP1?
    Uninstall SP1, make changes (look above) and install it again.
    SAM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •