Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 6 of 6

Thread: Cloning XP SP1 with Ghost ???




  1. #1
    Join Date
    Sep 2002
    Posts
    3

    Default

    Since many years I am using Ghost (in DOS) to Clone my main HardDrive to a Backup HardDrive, and it was working fine...

    ... since I go to XP + SP1, big problem : it doesn't worksany more
    ...

    Does someone has a workraround to this very
    annoying problem ?

  2. #2
    Join Date
    Sep 2002
    Posts
    3

    Default

    Just set you "Pagefile.sys" to a different partition

  3. #3
    Join Date
    Sep 2002
    Posts
    3

    Default

    Can you explain a bit more this workaround ?
    Why do you think is it working ?
    Thank you

  4. #4
    Join Date
    Aug 2002
    Location
    Ohio, USA
    Posts
    1,296

    Default

    I'm interested in this because I backup to a spare hd using Ghost too. I have not yet installed SP1 but just backed up my drive the other day in preparation for installing it. What happens when you try to run it(error messages, lockup)?

  5. #5
    Join Date
    Sep 2002
    Posts
    3

    Default

    Dos cannot see the Xp pagefile.sys
    and if you really want to optimize your system always set your pagefile.sys to the first partition of your 2nd drive hence Windows can read and write at once using both your hard drives controller (I create a D: partion which is equal to 3x my Ram and which is only used by pagefile. sys)
    Enjoy

  6. #6
    Join Date
    Sep 2002
    Posts
    3

    Default

    Symptom : the spare HD start to boot for just a few seconds
    and reset the PC.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •