Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 14 of 14

Thread: Booting from drive E:




  1. #11
    Join Date
    Sep 2002
    Posts
    15

    Default

    I only see one OS - /fastdetect!

  2. #12

    Default

    heh I really don't know. You didn't do anything this just started doing this out of no where?

    Short of saying the F-word maybe someone else can help a little.

  3. #13
    Join Date
    Sep 2002
    Posts
    15

    Default

    OK, success!!!
    Did a system restore from 2 weeks ago, and it seems to work OK now - well atleast for the last 5 mins!!!

    Thanks for all the help & suggestions.

    Cheers

  4. #14
    Join Date
    Feb 2002
    Posts
    777

    Default

    The "Startup & Recovery file" that you was talking about is called boot.ini and should be found in the root of c:
    Athlon XP 1600+ @ 1662Mhz | Volcano 7+ HSF | Soltek SL-75DRV5 | 256MB Corsair XMS-3000 DDR RAM | 44x44x24 Yamaha CDR-W F1 | 16x Liteon DVD | 40Gig 7200rpm Seagate Barracuda | 20Gig 5400rpm Seagate | GeForce2 MX-400 | SB Live! | RTL8139A NIC | RTL8139B NIC | 12 Fans | 1 x ss Blue cc | 2 x Red Neons | 450W Codgen PSU | Logitech Z-340 2.1 Sub and sats | 17" Osborune Monitor | Win XP Pro | M$ explorer rat and keyboard | Everglide Attack Optical

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •