Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 6 of 6

Thread: windows update stops working




  1. #1
    Join Date
    Nov 2002
    Posts
    16

    Default

    I just used the method as described by Cameron Wilmot on this site to install XP SP1. However, when I go back to Windows Update website, it asks me to install the new windows update software. But after I click 'yes' to install, it goes back the start page and ask me to install again. Obviously it's not installing the program. Does anyone know how I could solve this problem? Thanks in advance.

  2. #2
    Join Date
    Nov 2002
    Posts
    2

    Default

    You were more fortunate that I have been. I did the same, when the 2 popups came up telling me I had to install the Windows Update software, and I clicked yes to both. Then, I came to a page that told me Windows Update had been upgraded, and I needed to upgrade along with it. I found this a little suspicious, so I just closed my IE window (the only one open). I opened another one to go to tweaktown and astalavista and read up on any similar user experiences and my computer froze. When I restarted, it reset my computer just as WinXP was booting up. This happened 2 or 3 more times (including safe mode), and I just said screw it to take a break. I'm on a friend's computer now, I dunno what will happen when I try to boot up again. If anyone else has had this experience let me know.

  3. #3
    Join Date
    Nov 2002
    Posts
    18

    Default

    I have the solution

    go to the address bar at the top of your browser and change http:// to httpS:// and then reload the update page select yes to the updates and you will then be asked to re-boot.

    All should then work after the reboot.

    This seemed to be a general Microsoft problem, not the SP1 fix.

  4. #4
    Join Date
    Nov 2002
    Posts
    2

    Default

    well my computer works now, i just had a jumperless motherboard and it was getting reset by a dead battery and now it's not dropping the cpu voltage to the point where it crashes every time i boot up now... i feel like a moron lol

  5. #5
    Join Date
    Nov 2002
    Posts
    16

    Default

    Thank you very much C100. It worked. :)

    And Luke4907, glad to hear that your computer is working now.

  6. #6
    Join Date
    Sep 2002
    Posts
    6

    Default

    lol

    that httpS thing is ironic.......ms should fix it. i had the same problem but it fixed alone tho. happened 2 time tops.

    http://silversites.com/sharkk/silvercore.jpg
    silverCORE :: unbreakable reality :: 2002
    "Sooner or later, all the songs that make you shake will be by me..."

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •