Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 4 of 4

Thread: Nothing Shows Up




  1. #1
    Join Date
    Oct 2002
    Posts
    14

    Default

    I have installed xp 3 or 4 times already and this is the first time i have had a problem like this. I went installed xp pro on my old comp and it ran fine got in and got some programs runnin in there then i shut it down. Took it apart and put it in the next room. I tried to hook it up again today and nothing would show up on the monitor. Thinking it might have just been the monitor i hooked up the monitor i always use and it didnt work either. If anyone has any suggestions i would really appreciate them. Thanx

  2. #2
    Join Date
    Nov 2001
    Posts
    4,723

    Default

    I'm guessing we're back to basics here?
    Make sure the video card is properly seated in the slot.
    Check all power cables etc. while your in there.
    The reason a diamond shines so brightly is because it has many facets which reflect light.

  3. #3
    Join Date
    Oct 2002
    Posts
    14

    Default

    it has onboard graphics. it everything seems to be fine in there. could the motherboard of messed up?

  4. #4
    Join Date
    Aug 2002
    Location
    Ohio, USA
    Posts
    1,296

    Default

    Swap the female ends of the computer and monitor cables in the sockets. This will verify the outlets and power cables if the problem does not migrate to the computer.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •