Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 16 of 16

Thread: SiSoft Sandra Pro 2002 ?




  1. #11

    Default

    Wuntvor I already have that patch, thank you for your time.

    Hbidad Thanks for your thoughts also, I know what you mean, hence all my stupid questions here, I don't like going into anything half-****ed.

    Grim Ta again mate, thats is easy enough (even for me). But the damn thing wont let me copy it into System32, says another program is using it?
    AMD T-Bred 2600+
    Epox 8RDA3+ M/B
    Thermaltake Volcanoe 7+
    256 PC 2700 DDR @ 333 (CL2.5) X 2
    80 GB Seagate 7200 X 2
    Saphire Raedon 9700 Pro 128 MB
    HP 9100 Internal writer
    19" monitor
    Nortel Cable Modem [100]
    Windows XP-Pro
    Eski full of Cold Stubbies

  2. #12
    Join Date
    Mar 2004
    Posts
    2,910

    Default

    I don't know what you might think but all I believed in using XP was that it's somehow very related to what your BIOS menu is adjusted, do you agrees?

  3. #13

    Default

    ummmmm, ok, boot up with a boot disk into DOS & copy and replace the other file that way :)
    At the request of wiggo ;)

  4. #14
    Join Date
    Jan 2002
    Posts
    6

    Default

    I too had problems after installing NERO 5.5
    It came with my burner
    I have win2k running
    After installing nero then rebooting my pc
    It would get to win logo start then flash error shut down then reboot
    I installed the UDF reader which does not work with WIN2k or Xp
    Try removing the driver through control panel in safe mode
    F5 AT STARTUP will give this option
    Hope this helps
    Cheers

  5. #15
    Join Date
    Feb 2002
    Posts
    1

    Default

    Hi
    I have exactly the same BSOD problem with my XP Pro installation which started quite soon after I installed Nero 5.5...I've now uninstalled Nero so hopefully things will be back to 'normal'. Cheers for the tips

  6. #16

    Default

    I solved all my probs by taking a hammer to my SB Live card.:hammer:

    Now all is well:D
    AMD T-Bred 2600+
    Epox 8RDA3+ M/B
    Thermaltake Volcanoe 7+
    256 PC 2700 DDR @ 333 (CL2.5) X 2
    80 GB Seagate 7200 X 2
    Saphire Raedon 9700 Pro 128 MB
    HP 9100 Internal writer
    19" monitor
    Nortel Cable Modem [100]
    Windows XP-Pro
    Eski full of Cold Stubbies

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •