Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 7 of 7

Thread: cant xfer files via MSN or ICQ..why not?




  1. #1
    Join Date
    Sep 2002
    Posts
    99

    Default

    I cant xfer files via MSN or ICQ..why not?

    is it because of XPs built in firewall? I need to have this function with both MSN and ICQ.

    any help?


    thnx

  2. #2
    Join Date
    Dec 2002
    Posts
    4

    Default

    :hammer:
    Need some more info: Are you behind a firewall? What OS

    Cheers Dave
    Life fast, fight hard and go out ina puff of smoke and a bang

  3. #3
    Join Date
    Sep 2002
    Posts
    99

    Default

    Im not behind any 3rd party firewall, only using the protection that comes with xp.

    and what do you mean by "OD"?

  4. #4
    Join Date
    Sep 2002
    Posts
    30

    Default

    Davez asked what OS (operating System) not OD that's somthing druggie's do ,scrap microsofts firewall and get yourself zonealarm for free
    http://www.zonelabs.com/store/conten...ap_za_grid.jsp
    you can set aplication access controll and alot more secure than xp firewall.
    System
    Board Gigabyte-8PE667Ultra
    845PE Chipset With ICH4
    C.P.U P4 1.7 Celeron
    RAM 512meg Kingston DDR333
    A.G.P Gforce4 Ti4600 Winfast
    H/Disk 2 x 60gig western Digital
    DVD Aopen DVD 12x
    CD-R Philips CD4401 4x
    OS's Duel Boot
    Win-XP SP1 Office-XP SP2
    Win-ME
    NET A.D.S.L
    I.S.P Telstra Bigpond

  5. #5
    Join Date
    Sep 2002
    Posts
    99

    Default

    thanks itch, I'll try that....I used to use zone alarm but I read somewhere about people complaining about it slowing down xp machines.

    I use it only with 98' right now.

  6. #6
    Join Date
    Sep 2002
    Posts
    30

    Default

    well lexis i use it with XP and my conection speed is the same if i disable zonealarm or not ,don't know if it makes a difference but i use pro you might want to visit Tweaktown Guides to tweak your conection settings but read carefully ,and if you dont know what your doing don't try it
    http://www.tweaktown.com/document.php?dType=guide
    give that a go good luck.
    System
    Board Gigabyte-8PE667Ultra
    845PE Chipset With ICH4
    C.P.U P4 1.7 Celeron
    RAM 512meg Kingston DDR333
    A.G.P Gforce4 Ti4600 Winfast
    H/Disk 2 x 60gig western Digital
    DVD Aopen DVD 12x
    CD-R Philips CD4401 4x
    OS's Duel Boot
    Win-XP SP1 Office-XP SP2
    Win-ME
    NET A.D.S.L
    I.S.P Telstra Bigpond

  7. #7
    Join Date
    Sep 2002
    Posts
    99

    Default

    thnx again.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •