Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11

Thread: Weird display stuff




  1. #1
    Join Date
    May 2002
    Posts
    31

    Default

    This has been bothering me for awhile now so hopefully somebody has an answer. Everytime I go a webpage in IE, it'll never be in the correct colors. It'll always be some basic colors that the web master never intended their page to have. How in the heck do I get normal colors back.

  2. #2
    Join Date
    Nov 2001
    Posts
    4,723

    Default

    try looking in the internet options under the Tools menu in IE.
    there is a button for colors at the bottom of the general tab - mine just has the "use windows colors" checked.
    and under the accesibility tab is an option to ignore websites colors - mine is unchecked.

    Of course some of the appearance options in the display properties of windows could be affecting things too.
    The reason a diamond shines so brightly is because it has many facets which reflect light.

  3. #3
    Join Date
    May 2002
    Posts
    31

    Default

    Nah, that doesn't help, I have Use Windows Colors checked so that should be good. And everything else is as it should be as far as I know.

  4. #4
    Join Date
    Nov 2001
    Posts
    4,723

    Default

    not using your own style sheet by any chance:?:
    The reason a diamond shines so brightly is because it has many facets which reflect light.

  5. #5
    Join Date
    May 2002
    Posts
    31

    Default

    I don't think I'm using my own style sheet, mainly cause I can't recall every creating my own. How do I check on this?

  6. #6
    Join Date
    Nov 2001
    Posts
    4,723

    Default

    Tools
    Internet Options
    General tab
    Accesibility button

    give us a hand here folks, I'm running out of ideas
    The reason a diamond shines so brightly is because it has many facets which reflect light.

  7. #7
    Join Date
    May 2002
    Posts
    31

    Default

    Yeah I'm not using my own style sheets so that can't be it. Maybe uninstalling IE and then reinstalling it would work. I don't know how to do that though.

  8. #8
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    New England Highlands, Australia
    Posts
    21,907

    Default

    This page, http://support.microsoft.com/default...b;en-us;318378, may be of help to ya. ;)


  9. #9
    Join Date
    May 2002
    Posts
    31

    Default

    Tried the link, uninstalled and reinstalled IE but I still have the same problem. This has me completely stumped.

  10. #10
    Join Date
    May 2002
    Posts
    31

    Default

    Bump

Page 1 of 2 12 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •