Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 4 of 4

Thread: Problems loading Mediaplayer 9




  1. #1
    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    18

    Default

    I cant load it. It just doenst pop up. Should i just try reinstalling it? Thnx

  2. #2
    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    18

    Default

    I cant seem to laod many programs. These include: Dxdiag. 3DsMark 2001 SE. Also some of my Windows Icons dont show up i just see a transparent file that is labeled. Any solution?

  3. #3
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    Canberra, Australia
    Posts
    1,158

    Default

    I think this sounds like a reformat and reinstall issue...you have probably corrupted important system files.

    Run through my XP guide (link in sticky at top) and if that doesn't work, or if you don't have the patience for it, just reformat and reinstall.

  4. #4
    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    18

    Default

    Ok it jsut fixed it self. It seems like it takes like 3 min to laod everything dunno. But i get a good improvement in 3DsMark 2001. And i recently formated. Lol. Worse scenario i can repair windows. Aight thnx keep me up to date if u figure something out.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •