Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 3 of 3

Thread: Turbo shutdown?? How about 4 MINUTES!!!!!




  1. #1
    Join Date
    Oct 2002
    Posts
    32

    Default

    :confused:
    Yes you read it right.....when I use the Shutdown tab...or Restart...from ANY application or WHEREVER/WHENEVER....Windows just sits.
    And sits.
    It sits some more.
    Just to be sure of itself, it sits again.
    Then it sits.
    Just when you think it's ready to shutdown, it laughs at you and sits again.

    I don't know what happened, but after I rebuilt this rig, it worked fine for about 4 weeks, then all of a sudden, whammo, and I can't restart or shutdown the system using the "Start, Turn Off Computer" Tabs.... I have to press the restart or power button.

    Check my sig for hardware...

    Any help, comments, laughter and or gunshots from the peanut gallery would be appreciated...and yes, I have run the registry tweaks pertaining to "Wait to kill..." and "Hung App timeout" etc...
    :scream:
    It's the one that says "BAD MOTHERFUC*ER" on it...
    Thermaltake Xaser II A5000 (with 5 fans)
    300W Enermax EG301-PVE dual fan PS
    Win XP Home
    2.26Ghz P4 533 Bus
    MSI 845PE MAX2-FIR MB
    MSI GF4 MX 440 64 Mb DDR
    1.0GB PC2100 DDR
    80Gb Seagate Barracuda 7200RPM
    SB Live! X-Gamer 5.1
    3.5 Mbps / 800 Kbps DSL

  2. #2
    Join Date
    Jan 2002
    Posts
    474

    Default

    Hmm.. Something's being naughty.

    Do you have a program such as Norton AntiVirus, and is it set to scan floppy disks, and CD's, or anything else large at shutdown? Possibly a time eater. I've run into a few client's computers lately that have that enabled.. I just about go apesh*t and pop out the CD's and disks :laugh:

    Other than that... Have you modified anything major lately? Poked a hole in the registry, or installed/removed something that could potentially screw up windows?
    Chris "Raven"
    News Crew - TweakTown
    <!--
    <font size=1>
    <font color=green>Main Beast:</font>
    - Athlon XP 1800+@1701MHz | EPoX 8KHA+ | Corsair 512MB XMS3200C2 | GeForce3 Ti200
    - 2x80GB WD 7200RPM | 40x12x48 Sony CDRW | Pioneer 16X DVD
    - Swiftech MCX462+ / Tt Smart Case Fan 2 | Antec 1030SX case w/ 431W Enermax PSU
    </font>
    // -->
    "Look at life like your morning cup of coffee. You might have one every day, yet you still enjoy it."

    How to ask a good question

  3. #3
    Join Date
    Oct 2002
    Posts
    32

    Default

    Thanks...I checked it out, but it's not Norton that's doing it.

    I've been doing a lot of stuff lately with this rig, but for the life of me, between work and this I can't remember what I've done.

    I think I'm ready to just format and start all over again.

    Ugh.:snip:
    It's the one that says "BAD MOTHERFUC*ER" on it...
    Thermaltake Xaser II A5000 (with 5 fans)
    300W Enermax EG301-PVE dual fan PS
    Win XP Home
    2.26Ghz P4 533 Bus
    MSI 845PE MAX2-FIR MB
    MSI GF4 MX 440 64 Mb DDR
    1.0GB PC2100 DDR
    80Gb Seagate Barracuda 7200RPM
    SB Live! X-Gamer 5.1
    3.5 Mbps / 800 Kbps DSL

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •