Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 3 of 3

Thread: Strange text in new mail to send




  1. #1
    Join Date
    Sep 2002
    Posts
    43

    Default

    Since a short time now opening a new mail to send shows this text / code:

    run in DOS mode. $ =ýwG\“$G\“$G\“$t~¶$E\“$½Ó$B\“$G\’$]“$½Š$f\“$ÐÖ$F\“$Ž$y\“$$H\“$½®$F\“$RichG\“$ PEL ‹ƒ};à J f ‹® ` à ^ € d> @ Ð 0 P 8 à °= @.textJH

    Don't know what happend, nor what it means.

    Any ideas ???

    Thanks and greetings,
    René

  2. #2
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    caves of bedrock
    Posts
    3,129

    Default

    don't you think you are missing a few things here :?:
    OS = ?
    Mail Program = ?
    Anti-virus = ?
    Last changes you made = ?

    I mean a bit more details please?
    the way you started this thread, it seems to me that you are panicking. relax and post a bit of details.: peace2:
    Latest Microsoft Security Updates.
    Last Updated:
    10th MARCH


    If you are a security freak: Use Microsoft Baseline Security Analyzer (NT/2000/XP/2003)
    ======================
    icq : 203189004
    jabber : asklepios20@jabber.org
    =======================
    Linux user since: April 24, 2003 312478
    yabaa dabaa doo...
    Customized for 1024x768

  3. #3
    Join Date
    Sep 2002
    Posts
    43

    Default

    It was concerning OE on XP and AVG.

    Problem has been solved already.
    My sister selected a file wich could not be shown to send with every new e-mail.

    It turned in to text / code.


    Thanks for your reply and I will give more info in the future.


    Greetings

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •